Sejl & Tilbehør

 


Passion, præcision og præstation kendetegner sejl fra Quantum Sails. Uanset formål står vores sejl for den perfekte sammensmeltning af styrke og finesse. Hvert eneste produkt er en teknologisk tour de force, konstrueret ved hjælp af avanceret ingeniørvidenskab, pertentligt håndværk og opmærksomheden rettet mod detaljen. Ethvert sejl er unikt og omhyggeligt designet til at møde brugerens behov.

Hos Quantum tror vi, at de mennesker, som hjælper med at vælge, måle, designe og tilpasse et sejl, har afgørende indflydelse dets succes og dermed på sejlerens tilfredshed. Derfor arbejder verdens dygtigste sejlmagere hos Quantum Sails, hvor de hjælper og rådgiver på alle stadier i processen. De hjælper med at træffe de rette beslutninger om størrelse, design og egenskaber. De foretager omhyggelige udmålinger og gennemtænker alle detaljer på forhånd. De følger hele processen fra begyndelsen af konstruktionen til den endelige tilpasning og sejltest for at garantere at tingene gøres på den rigtige måde.

Quantum Sails ved, at ’præstation’ kan betyde forskellige ting. Den kan komme til udtryk i den lette og behagelige håndtering af et furling sejl, i den vildeste storm eller i sejlets perfekte profils elegance og rene skønhed, når det giver kraft til en båd, der krydser i mod vinden. Hver eneste båd og hver eneste sejler fortjener det ultimative sejl. Med et sejl fra Quantum Sail vil du se op med stolthed og mærke hjertet slå bare en anelse hurtigere hver gang, du sejler.

Sejlerglæde staves med Q.

Vælg dine sejl fra menuen til højre.

 
Sejlguide - racing sejl
Sejlguide - Performance crusing

 
Kontaktinformation © Quantum Sail Design Group  Amager Strandvej 50  2300 Kbh. S  Telefon: 7026 1296 
/ E-mail: info@sejl.dk