Nyheder fra Quantum Sail Design Group

 

Ny medarbejder

 
Rene Villefrance ansat pr 1. februar
10-02-2017 |

René Villefrance er pr. 1. februar ansat som sælger hos Quantum Sails.

 Rene har mere end 40 års erfaring inden for branchen, først som sejlmager/sælger hos North Sails. Senest som sælger hos Southern Spars med salg af kulfibermaster.

 René udtaler ”Mine kunder har været alt fra den private kunde nede i havnen der har drømt om en kulfiber mast til sin båd og op til de helt store super yacht værfter”.

Med Rene’s erfaring styrkes Quantum Danmark yderligere mht. rådgivningen om sejl og rigning.

Kapsejlads har der været meget af igennem tiden, Drage, Farr 40, X-99, Ylva, Aphrodite 101 , Luffe 37, Spækhugger, Yngling er alle klasser jeg har sejlet i og det er blevet til 12 verdensmesterskaber i X-99.

Over 20 nationale og internationale mesterskaber i forskellige bådklasser er det blevet til igennem årene.Med ansættelsen af  René Villefrance hos Quantum Sails kan de danske sejlere  få rigtig meget gavn af den service og viden som vi som sejlmagere kan give vores kunder.

Som en vigtig del af den totale sejloplevelse kan sejlerne få hele ”pakken”. og være sikker på at få leveret den ønskede vare hvor forventninger og behov er afstemt. til kundens tilfredshed.
Dette uanset om der er tale om tursejlads (lille besætning og få sejl) eller der er tale om kapsejlads på klub, nationalt eller internationalt niveau,.
Vi har evnerne og erfaringen til at give kunderne en super rådgivning. 

De dygtige medarbejdere på sejlloftet på Amager Strandvej er også med til at give sejlerne en effektiv, nem og ikke mindst super service når det drejer sig om reparation af sejl.

Rene kan kontaktes på tlf 7026 1296, eller på mail: rvillefrance@quantumsails.com

Vi deltager selvfølgelig også på den kommende bådudstilling i Fredericia.

 Kort om Quantum Sails:

Quantum Sail Design Group, grundlagt i 1996, er den næststørste leverandør af sejl på verdensplan. Men væksten og størrelsen er ikke et mål i sig selv. Uden et unikt produkt i en anstændig kvalitet, er det hele intet værd. QSDG ofrer de ressourcer der skal til for at levere det sejl som er en tand bedre. Det være sig softwareudvikling, forbedring og udvikling af egne sejlduge, gennemarbejdet design, godt håndværk, professionel rådgivning og aller vigtigst: Timer på vandet.

Fra sejlloftet på Amager, som er Københavns største sejlloft, servicere vi de danske sejlere med rådgivning, reparationer og fremstilling af nye sejl.

QSDG er repræsenteret på alle kontinenter med mere end 60 sejllofter.

Seneste nyheder

 

Nyheder fra Quantum

Arkiv - nyheder

 
Kontaktinformation © Quantum Sail Design Group  Amager Strandvej 50  2300 Kbh. S  Telefon: 7026 1296 
/ E-mail: info@sejl.dk